sportove.net

Камару Усман ще се бие за титлата на Тайрън Уудли в UFC 235

ММА репортери потвърдиха пред медии, че Уудли със сигурност ще се бие срещу Усман и двамата мъже са подписали договор за двубой на 2 март в UFC 235. Уудли срещу Усман ще бъде поддържащото събитие на файт картата, ако Джон Джоунс успее да бъде допуснат да се бие в Невада, за да се изправи срещу Антъни Смит в основния бой за вечерта.

Шампионът в полусредната категория на UFC – Тайрън Уудли има четири защити на своята титла. 36-годишният състезател последно изгуби двубой когато се изправи срещу Рори Макдоналд през юни 2014 година.
31-годишният претендент премазва всички по пътя си към двубой за титлата. Усман има 14 победи и само една загуба в Смесените бойни спортове. Усман винаги изглежда доминираща сила с безмилостния си натиск и граунд енд паунд. Няма съмнение, че той ще бъде достоен съперник за Уудли.

Мнозина бяха сигурни, че Колби Ковингтън ще бъде следващият на опашката за златото в категорията. Президентът на UFC Дейна Уайт бе пределно ясен, че не е доволен от решението на Ковингтън да предприеме операция, вместо да се бие с Уудли в UFC 228 през септември.

Сега ни остава да видим кой ще си тръгне с шампионския пояс на 2 март – Уудли или Усман.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.