sportove.net

Засилени мерки за сигурност за дербито между Берое и Левски Лукойл

Засилени ще бъдат мерките за сигурност за дербито от поредния кръг от Националната баскетболна лига между Берое и Левски Лукойл. Двубоят в събота (12 януари) от 19.00 часа се очаква да бъде изключително интересен и емоционален с оглед позициите на двата отбора като лидери във временното класиране.

“Както във всеки домакински мач, така и сега, от БК Берое сме убедени, че вярната беройска публика отново ще бъде в Общинска спортна зала Стара Загора, където ще подкрепя до последно любимия отбор.


Срещата обаче се приема за рискова, заради напрежението по трибуните, което съпътства някои от мачовете на Левски Лукойл. Поради това от клуба, съвместно с охранителната фирма, ангажирана за двубоя, обявяват, че преди, по време и след срещата мерките за сигурност ще бъдат засилени. Всички фенове ще бъдат щателно проверявани на входа на залата, където ще са длъжни да покажат документ за самоличност. Фенове, които са агресивни или видимо под влияние на алкохол или упойващи вещества, няма да бъдат допускани в спортното съоръжение. Старозагорската полиция също е в готовност за реакция при евентуална нужда”, се казва в изявление на старозагорския тим.

От БК Берое призоваваме всички фенове към адекватно поведение в рамките на закона. Нека превърнем баскетболното дерби между Берое и Левски Лукойл в празник, а не във война!
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.