sportove.net

Макгрегър също иска да се бие с Насукава в Япония

В неделя вечерта бившият шампион в две категории на UFC използва социалните медии за да поиска двубой срещу 20-годишния японския кикбоксьор Теншин Насукава.

“Искам да отида в Токио, за да се изправя срещу Теншин Насукава в ММА мач. Преди лятото Моля организирайте го в най-скоро време. Искрено ваш, шампионът.


” пише Макгрегър в Twitter.


Призивът на Макгрегър идва след като Флойд Мейуедър е получил 9 милиона долара за трирундов боксов мач срещу Насукава, който се състоя в навечерието на Нова година в Япония.

Тогава Мейуедър приключи бързо с неговия по-малък опонент. Успя да стигне до няколко нокдауна още в първия кръг, което накара ъгъла на Насукава да хвърли кърпата, за да попречи на своя боец да понася още удари.

Насукава, който е висок 167 сантиметра и обикновено се състезава около 56 килограма, нямаше никакъв шанс срещу по-големия, по-техничния, по-силния и по-опитния от двамата. В крайна сметка това бе първия професионален боксов мач на японеца срещу един от най-добрите боксьори в историята на спорта.

Сега изглежда, че Макгрегър иска да последва стъпките на Мейуедър, водещи към лесно заплащане, или може би той просто се подиграва с бившия си опонент.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.