sportove.net

Анн Джи впечатли Шварценегер

Певицата и световна шампионка по фитнес Анн Джи има нов фен. Това не е кой да е, а бившият губернатор на щата Калифорния – холивудският актьор Арнолд Шварценегер. Двамата се видяха в Барселона.

Анн Джи участва в специализираното изложение “Arnold Classic Europе 2017” като представител на една от най-известните фирми за хранителни добавки в САЩ.


Певицата се ръкува с Шварценегер и двамата дори си размениха няколко думи въпреки навалицата от гости и журналисти в залата на изложението.

“Той дойде при мен. Хареса ме, може би заради визията ми, която е проамериканска. Зарадва се. Набързо си разменихме няколко думи. Не говорихме дълго, защото беше голяма лудница. Той ми каза някакви комплименти”, обясни хубавицата пред fakti.bg.

“Шварценегер е страхотен на живо. За неговите 70 години той изглежда уникално. Възхитих се от присъствието му въпреки тази лудница. Успя да ми обърне внимание”, заяви още Анн Джи.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.