Намери ни
To Top

Рядкост! Родна звезда отказа тлъстите пачки на ВИП Брадър

Рядко срещано явление! Родна звезда отказала тлъстите пачки на „ВИП Брадър“, като премията й щяла да бъде една от трите най-големи в предаването. Решението й да не участва в телевизионното риалати обаче дошло от напътствията на семейството, а името на отказалата се от шоуто е Мика Стоичкова. Щерката на легендата на родния футбол Христо Стоичков послушала баща си и отклонила офертата на продуцентите.

Продуцентите имали страхотна идея да съберат щерката на Камата с нейното бивше гадже Иво Аръков, разделили се през юни.


Славата на Аръков веднага привлича вниманието на „ВИП брадър“, които му предложили неустоим хонорар. Плейбоят приел, защото остана без ангажименти в театъра и ТВ сериалите.

„Офертата за Мика беше още по-висока, една от трите най-сериозни в предаването“, разказва един от най-близките хора до продуцентите.

„Първоначално тя беше положително настроена, но след това рязко промени мнението си. Не ставаше въпрос за пари, а за тотално нежелание да участва“, допълва източника.

Тежката дума на Христо Стоичков била причината за завоя на 180 градуса, който направи неговата дъщеря. Той посочил като довод болезнения опит от връзката с Иво Аръков и трагедията с неговия баща – Стоичко, който почина от рак през август.

Мика трябвало да почери, че се съобразила с решението на своя баща. „ВИП Брадър“ се раздира от ежедневни скандали и съквартирантите не можели да останат сами дори в клозета.

Източник: „България днес“

Ощр от категория Спорт