Намери ни
To Top

Мафията стартира! БФС отнема точки на ЦСКА, от УЕФА заявиха…

Футболната мафия в България стартира мощно ударна кампания срещу ЦСКА. БФС ще отнеме точки от актива на армейците, които в момента са лидери в шампионата е водеща новина на роден спортен ежедневник.

Според вестникът, от Централата може да отнемат точки на ЦСКА заради дълг от 244 000 евро към бившия футболист на червените Александру Пакурар.

Въпросната сума трябва да постъпи в сметката на румънеца до седмица.


Футболистът, който има 183 изиграни минути в „А“ група с червения екип, е отказал офертата на Александър Томов за разсрочване, въпреки че по спешност от „Армията“ са му дали 20 000 евро. Ако от ЦСКА не платят в срок, от ФИФА ще изискат БФС да отнеме точки от актива на клуба, се допълва в информацията.

Само преди седмица излезе официално становище на УЕФА, според което към момента армейците са напълно изрядни. Припомняме, че тази Централа отговаря за въпросите в европейския футбол т.е позицията й би следвало да е адекватната и реалната относно случващото се на „Армията“. Всичко друго са само спекулации.

Плетенето на интриги около ЦСКА стартира с пълна сила. Червените в момента не са в опасност, но търпят сериозни медийни атаки, които може да се окажат подготовка за по-сериозен удар. Защото на всички е ясно скандалното отношение на БФС към армейците.

Започват да се плетат интриги и слухове, които са предвестник на може би реална атака на БФС към ЦСКА! Ако тази година армейците бъдат спрени към върха по административен път, то предстоят сериозни последици в българския футбол. Предвид огромната нетърпимост към родната централа, която при червените фенове ще ескалира, ако бъде подготвен нов удар срещу рекордьорите по титли в Родината.

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ