sportove.net

Пената: Не съм ревизор – аз съм като журналистите и феновете

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не пожела да даде оценка на работата на Нестор Ел Маестро. Легендарният специалист каза, че не е ревизор. Пената се причисли към журналистите и запалянковците. Той се включи в празненството на ветераните на ЦСКА, които отбелязаха Игнажден с банкет на стадион “Българска армия”.


“Днес нали е Игнажден, това е празник на късмета. И на нас ни трябва късмет, но също така и точки. Надявам се, че всички знаят. Направи се анализ, ръководството също си направи сметката. Оценката най-вероятно ще излезе чрез медиите”, започна Пенев.

“Дали има футболисти, които вече знаят, че приключват с ЦСКА? Този материал е малко по-секретен сега… Президент, треньори… Договорите не могат да се разтрогват в движение. Моето око е било, когато съм бил треньор. Сега, каквото мога, ще помогна. Не искам да взимам в голям процент ролята на треньора. Когато води тренировките и мачовете, той знае най-добре какво да се подмени или дублира. Два-три пъти се виждахме с Люпко Петрович, имаме далечни приятелства с много други негови колеги. Конкретно коментари за състава и подготовката не сме говорили”, довери Стратега.

“Не мога аз да дам оценка за Нестор Ел Маестро. Аз съм както вие, журналистите и феновете. Нищо, че имам контактите с президента и ръководството. Не мога да поставям оценки, защото това дава негативно отношение към всеки треньор. Все едно сме му някакви ревизори. След като е подписал контракт, той си носи отговорността цялостно”, добави Пената.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.