Намери ни
To Top

Немислимото се случи! Шеф на Левски закри Сектор Б, ето подробности

Немислимото се случи. Шеф на Левски буквално закри Сектор Б и то по начин, който ще засегне изключително много сините привърженици. Не е за вярване, но ето какво заяви изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

„Ние предложихме Вечните дербита да се върнат на клубните стадиони като да има лимитиране на гостуващата агитка според капацитета на стадиона.


Ако и това не работи, може да се прибегне до вариант да няма гостуващи фенове на дербито. Да присъства само домакинска публика и официалните лица на гостите.

Тезата на Баждеков е скандална. Буквално той предлага ЦСКА да домакинства на Левски на Българска армия, а Сектор Б на практика да бъде затворен. По този начин ще се лишат феновете на един от двата гранда да подкрепят тима си в най-голямото дерби на България.

Константин Баждеков предлага привържениците на Левски и ЦСКА да пропускат половината дербита заради забрана. Решение, което ще се приеме на нож от всички фенове, интересното е, че изпълнителният директор е съгласен сините да не получават подкрепа от собствените си привърженици срещу ЦСКА, наистина дискусионна теза.

Баждеков съвсем отговорно с думи заяви, че ако зависи от него ще закрие Сектор Б, същото важи и за червената трибуна Сектор Г за половината от Вечните дербита.

Ощр от категория Анализ