Намери ни
To Top

Край на приказката за Лудогорец! ЦСКА ще играе в Шампионска лига

Край на приказката за Лудогорец Разград. ЦСКА София ще е отборът, който ще представлява България в Шампионска лига, това заяви с абсолютна убеденост новият любимец на Сектор „Г“ Сержиу Буш. Румънецът прави истински фурор с червената фланелка от началото на сезона и е безспорно най-добрият нападател в „А“ група към момента, ето какво казва голаджията пред клубната телевизия на армейците.

„Мечтая да стана шампион с ЦСКА.


Ако играя в Шампионската лига с ЦСКА, това ще е най-хубавото нещо, което може да се случи на отбора. Ще се опитаме да го постигнем и преживеем. Защото мястото на ЦСКА е там. Клуб с такива велики футболисти и такава публика заслужава всяка година да играе в Шампионска лига“.

Буш е категоричен – той вижда бъдещето си на Армията. Сержиу разкри, че мечтае и за място в националния отбор на Румъния, което ще се случи, ако ЦСКА се превърне в хегемон в „А“ група и редовно участва в Шампионска лига.

Стойчо Младенов пък може да бъде доволен. Преди началото на сезона почти всички анализатори и фенове в Родината сочеха Буш като трансферен провал, а в крайна сметка румънецът се оказа изключителен удар на Младенов.

Ощр от категория Тема на деня