sportove.net

Галин Стоянов: Момчетата трябва да проявяват желание във всеки мач

“Имахме 10 дни, в които момчетата да влязат в тежък тренировъчен ритъм, но не всички планове са осъществими”, коментира преди срещата от 9-ия кръг на НБЛ между отборите на Черно море Тича и Академик Бултекс треньорът на варненския тим Галин Стоянов, съобщиха от клуба.

Той допълни, че съставът на Черно море Тича е предимно от юноши старша възраст, които имат мачове в подрастващите първенства.

“Исках да проведем и контрола с Икономическия университет-Варна, но и това не се получи”, каза още Стоянов. Според него Академик Бултекс е добър отбор с ясни цели и амбиции – да се борят за медалите.


“Те играха и в Балканската лига, но не използваха трима свои играчи. Лично аз искам да повторим играта си от мача с Берое, обясни специалистът. Стоянов смята, че всички отбори превъзхождат Черно море Тича с индивидуалности и допълни, че не вярва в чудеса, които могат да се случат веднага.

“Момчетата трябва да проявяват желание и адекватност във всяка една среща, а не да се радват на един добър мач. Ще продължаваме да се борим, за да постигнем това”, каза още Стоянов. Срещата между Черно море Тича и Академик Бултекс е в събота (8 декември) от 18.00 часа в зала “Христо Борисов”.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.