sportove.net

Ето как Боби Михайлов вкара ЦСКА-София в ЛЕ (писмото на президента на БФС до УЕФА)

Днес в публичното пространство се появи цялото писмо, което президентът на БФС Борислав Михайлов изпрати през лятото до УЕФА и заради него ЦСКА-София получи “специална лицензия” за Европа.

Във въпросното писмо Борислав Михайлов обяснява на УЕФА, че “е от изключителен интерес за кредиторите на стария ЦСКА, българския национален отбор и европейския футбол да бъде премахната забраната на ЦСКА-София за участие в европейските клубни турнири за началото на сезон 2018/2019 година”. Освен това президентът на БФС пише още пред УЕФА, че 8-те милиона лева за активите на ЦСКА гарантират, че 100% от парите си ще получат 141 индивидуални кредитори. Михайлов хвали “червените”, че “след завръщането си в най-високото ниво на българския футбол през 2016/2017 година, ЦСКА стана единственият най-важен клуб, който захранва националния отбор на България и е изградил наново базата за своята ДЮШ”.


Шефът на БФС заявява още, че “ЦСКА е най-титулуваният и системно важен клуб в България”.




Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.