sportove.net

Венци Стефанов срази Левски и ЦСКА-София след провала на “сините”, подкара и Ел Маестро

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов хвърли остри критики по адрес на Левски и ЦСКА-София, след като “сините” допуснаха провал срещу Септември (София). Мачът завърши 2:2 с изравнителен гол на Септември в добавеното време. Пред Sportal.bg босът на “белите” попита кой е виновен сега на водещите отбори.


“Искам сега да попитам кой е виновен, че Левски не може да бие Септември в София, дори със спорна дузпа! Славия не легна на ЦСКА и стана голям проблем. Жалкото е, че Левски и ЦСКА са големи отбори, грандове за България, но в момента по нищо не си личи. И така ще бъде, докато не се върнат към своите корени и традиции – да залагат на българи и да изграждат собствени български момчета. Няма как да е другояче при положение, че докарват по няколко каруци с чужденци.

Искам да накарам феновете на двата отбора да се замислят дали харесват повече ЦСКА на Стоичков, Пенев, Костадинов, Якимов, Паро Никодимов и Левски на Гунди, Сашо Костов, Меци Веселинов, Жоро Соколов, или харесват сегашната трупа от чужденци.

Нека от ръководството на ЦСКА се замислят малко какъв треньор са довели, а не да се оправдават. Докъде я докарахме! Идва сърбин в България, явно го е срам, че е сърбин и говори на английски език. Ние да не сме някакви аборигени?!

Сега кой им е виновен – Киро, Венци или някой друг от Първа лига? Нека щом ще им олекне, да ни обвинят за мъглата и фините прахови частици в София. Излиза, че щом някой отбор не клекне пред тези два отбора, става лош и виновен”, каза Венци Стефанов пред Sportal.bg.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.