Намери ни
To Top

Не само заради 3:0! Звезда на ЦСКА ще помни винаги тази събота, защото за първи път в живота си…

Мнозина от феновете на ЦСКА винаги ще си спомнят последната събота, тъй като любимият тим взе най-убедетлната си победа над Левски за последните няколко десетилетия. Червените биха с 3:0, резултат, който записаха още на 2 пъти под ръководството на Стойчо Младенов срещу „вечния враг“. Този ден обаче ще бъде помнен и от Жуан Фелипе.

26-годишният бразилец, който се присъедини към червения клуб през това лято, за първи път в живота си докоснал сняг, пише в.


„Всеки ден“. Халфът, който блести през този полусезон с изявите си, досега никога не бил виждал дори снежинките. Фелипе е играл само за тимове от родната Бразилия и боливийския Ориенте.

Времето в България се влоши точно за дербито и в събота сутрин полузащитникът се радвал като малко дете на снежеца пред хотела. Излязъл и помолил колегите си да го снимат. Само часове по-късно за първи път стъпил на заснежен терен.

Логично Фелипе нямал навика да играе при такива условия и вероятно и в това се крие причината да бъде сменен от Стойчо Младенов.

Интересно е и че друг титуляр на армейците – Платини, също не бил ритал на сняг, макар вече да бил виждал на живо такъв.

Ощр от категория Футбол