sportove.net

Ел Маестро: Изнервих се, трябваше да се справим с труден опонент

Наставникът на ЦСКА-София похвали футболистите си за представянето им и победата с 3:0 над Витоша (Бистрица), заявявайки, че те са надиграли сериозен опонент. Червените поведоха с гол на Мауридес в 79-ата минута, а в 90-ата вкараха още два. След срещата Ел Маестро заяви:

“Всеки мач е труден, но съм доволен от концентрацията и професионалното представяне. Трябваше да спечелим и го сторихме.


Резултатът също е справедлив. Предстоящата пауза в първенството е предимство за нас, защото ще свършим сериозна работа през следващата седмица.

Трябваше да се справим със сериозен опонент, който бе добре подреден. Витоша дойде да се защитава, аз обаче бях убеден, че ще вкараме. Винаги е добре, когато вкараш по-рано. За мен е важно, че държахме противника далеч от вратата.

Към 80-ата минута започнах да се изнервям, но бях убеден, че ще вкараме.

Днес Витоша заложи на по-дефанзивен футбол. Не мога да кажа дали е било по-трудно или по-лесно, но резултатът е подобен с този за Купата.

Първият гол в 80-ата минута промени мача. Не е толкова лошо, че вкарахме тогава, защото успяхме да запазим интензитета през целия мач.

От първия ден тук усещам подкрепата на ръководството. Радвам се, че я получавам публично, но и персонално е така. Аз съм мотивиран и уверен в своята работа”, обяви Ел Маестро.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.