sportove.net

Бен Аскрен разочарован от първия си съперник в UFC

Новото попълнение на UFC Бен Аскрен ще направи своя дебют на събитието UFC 233 срещу бившия шампион в категорията Роби Лоулър. Бен също е бивш шампион в полусредна категория на ONE и Bellator и е разочарован, че ще дебютира срещу Лоулър:

“Малко е разочароващо, че ще дебютирам срещу Лоулър, защото в категорията има толкова много хора, които не харесвам и искам да смачкам и лесно мога да го направя. Изведнъж обаче ми дават опонент, който е готин и го харесвам и за когото мисля, че е добро момче. Честно казано, не искам да го пребивам, защото е готино момче.


Това обаче е старт за мен и той е бивш шампион.

Той идва след загуба и след операция, но все пак ще е добър тест за мен. Той има добри умения по борба и мисля, че е печелил турнири по борба. Той е с няколко години по-голям от мен, но доколкото знам той се биеше по времето в което аз все още се борех в гимназията. Нямам търпение за тази битка, но ми се искаше да ми дадат боец, който не харесвам, за да го пребия, но скоро и това ще стане.”

 

mma.bg
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.