sportove.net

Ударно начало на декември с първото издание на Grand Fight Arena у нас!

Месец декември започва ударно – съвсем скоро предстои една от най-атрактивните галавечери по бойни спортове правени у нас. На 1-ви декември в столичната зала “Асикс Арена” ще се проведе първото издание на турнира “Grand Fight Arena”.

На събитието ще има общо осем двубоя. Четири от тях ще бъдат по правилата на ММА, а другите четири – по правилника на К-1.


Това са два от най-атрактивните правилника и битките се очертават като истинско зрелище за феновете на бойните спортове.

А участниците го гарантират – на ринга ще се качат едни от най-добрите бойни атлети в своите спортове. Очаквайте скоро пълен списък на срещите, като за момента можем да потвърдим, че Георги Валентинов ще се бие по правилника на ММА, а Даниел Илиев в K-1.

Валентинов записа няколко участия в престижната MMA верига ACB през тази и изминалата година, а Даниел Илиев продължава да жъне успех след успех на кикбокс ринга, като последното му участие бе преди дни, когато спечели поредния си шампионски пояс.

Събитието е с начален час 20:00, а билетите са вече в продажба и могат да се закупят от Besttickets.

mma.bg
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.