sportove.net

Впечатляващи изисквания поставил Мбапе на ПСЖ за петгодишен договор

Поредната порция от скандални разкрития, свързана с Football Leaks, този път ни отвежда на добре познато старо място – ПСЖ, където само преди година пристигна една от най-големите звезди на европейския и световен футбол – Килиан Мбапе. През миналото лято той се озова при парижани от Монако под наем с опция за закупуване през това лято на стойност 185 милиона евро, а сега сайтът “Медиапарт” ни разкрива нови детайли около напрегнатите преговори с младока и впечатляващите изисквания, които той е поставил.

Мбапе е пожелал нетно възнаграждение от 55 милиона за петгодишен договор, частен самолет на свое разположение, както и да бъде най-добре платеният футболист на тима в случай, че вземе “Златната топка”. Талантливият нападател в крайна сметка подписа с тима от столицата на Франция, а само в първата си кампания заби 21 попадения в 44 срещи. Тази година започва оше по-стряскащо, след като до момента има 13 гола в 11 мача.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.