sportove.net

Interactive Tennis с първи уикенд турнир в MG Tennis Club

Най-новият тенис комплекс в София MG Tennis Club и Интерактив тенис организират съвместен турнир, който ще се проведе на 24 и 25 ноември. MG Open ще бъде разделен на две категории: за начинаещи и напреднали.

Начинаещите ще мерят сили на 24-ти, събота, а всички останали – на 25-ти, неделя. За участие при начинаещите могат да се запишат настоящи членове на лигата с рейтинг от 10 до 7 включително, като организаторите гарантират най-малко по две срещи.


На 25-ти схемата ще е отворена за всички, без значение от рейтинга им. Желаещите могат да се запишат до 23-ти ноември, петък, като местата са ограничени. Форматът на турнира е един тайбрек сет до 6, а срещите започват от 12 часа. Наградите за победителите са осигурени от Head – България.

MG Tennis Club се намира в сърцето на София, в пищната зеленина на парк „Заимов“. Любителите на тениса ще имат на разположение три закрити корта с настилка GreenSet comfort. Висококачественото спортно съоръжение предлага модерно градско пространство с уникален дизайн – съчетание на зелена паркова среда и тенис кортове от най-висок клас. Приятелите на тениса могат да отпочиват в покрития външен бар MG Champions Cafe с видимост към червените кортове.

Повече подробности за MG Open и за Интерактив тенис можете да научите тук.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.