sportove.net

Румънска танцьорка свали наш ММА боец

Любимата танцьорка на Слави Трифонов – румънката Даниелла Елла, успя да хване в мрежите си бившия годеник на Златка Райкова Георги Валентинов.

ММА боецът бе специален гост в най-вървежното заведение и пристигна след международното състезание по муай-тай и кикбокс у нас в петък. Той се настани на най-шумното сепаре до Даниел Илиев, който разгроми Юсуф Сайди в битка за европейската титла в категория до 82 кг.

Заедно с тях празнува и рапърът Алекс Пи.


Тримата не отлепиха поглед от румънската танцьорка Даниелла Елла, станала популярна с това, че през септември успя да съблече Слави Трифонов в ефир.

Неустоимата грация хвърляше по едно око на здравите момци, но най-много я впечатлиха усмивката и чарът на Валентинов.

“Ще си тръгна с него”, каза на чист български красавицата, която изпълни номер “ала стриптийза” на Ким Бейсинджър от филма “Девет седмици и половина” само и единствено за Георги. През цялото време тя не го изпускаше от очи. Накрая на вечерта Елла лепна шумна целувка на Валентинов и дори си тръгна с него.

Свидетели на свалката станаха младите български надежди в кикбокса – Християн Корунчев и Радослав Костов, които също не пропуснаха да аплодират Даниелла и всяко нейно движение.

“След нея Георги ще забрави окончателно за Златка. Тя не го заслужава, защото е добро момче, а на нея това не й е достатъчно”, споделиха приятелите на Веселинов, които са категорични, че Райкова едва ли ще се задържи повече от година с футболиста Благой Георгиев.bgdnes.bg
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.