sportove.net

Убитият футболист на Сао Пауло бил разчленен заради секс

Убитият по изключително брутален начин футболист на Сао Пауло Даниел Кореа е станал жертва на половия си нагон. Полицията в Бразилия вече задържа убиеца му, а сега станаха ясни и подробностите. Играчът, който за последно беше под наем в Сао Бенто в местната втора дивизия, бил поканен на парти за рождения ден на 18-годишно момиче. В къщата на девойката той направил опит да прави секс с майка й, но бил хванат от бащата, който го разчленил с малък нож.


Тялото на Кореа беше открито в храсти в Куритиба с прерязано гърло и отрязани гениталии.

След видимо тежка вечер откъм алкохол въпросният футболист се озовал в леглото на майката. От там той споделил своя снимка на приятели в WhatsApp, като пише следното: “Ще изпапкам майката на рожденичката… а бащата също е тук”. Неговите приятели обаче го предупреждават: “Ама той заспал ли е? Нямаш работа там, ще те изхвърлят от къщата” – пише един, а друг добавя – “Ще те направят на кайма. Този човек (б.пр. – съпругът) ще дойде и ще те спука от бой.”

В крайна сметка точно това се случва. Арестуваният за убийството Едсон Бритес Жуниор обяснил пред разследващите, че чул жена си да крещи. Той разбил заключената врата на спалнята и по неговите думи заварил как футболистът се опитва да изнасили съпругата му. След това той пребил Кореа, а после го нарязал на парчета.

Полицаите обаче са убедени, че ядосаният мъж е имал помагачи и в момента ги издирват. Арестувани са също майката и дъщерята по подозрение, че са опитвали да убедят очевидци да лъжесвидетелстват.




Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.