Намери ни
To Top

Само секунди, след като Шави хвърли лентата, Иниеста шокира всички!

Реал срази Барселона с 3:1 в Ел Класико, а лидерите на Барса Шави Ернандес и Андрес Иниеста попаднаха в светлината на прожекторите в роля, която е непривична за тях.

В 60-тата минута Шави бе сменен.


По изражението на халфът личеше, че той не е щастлив от промяната, която извършва Луис Енрике. Ернандес още отдалеч свали лентата и тръгна към центъра, където пред 85 000 фена на Реал бе сменен.

Секунди по-късно Иниеста допусна може би най-детинската си грешка от години на терена. Подарявайки топката на Иско, последва мълниеносна контра и гол за Реал – 3:1 за домакините след шокираща неточност на най-добрия халф в състава на гостите.

Само за 1 минута Андрес сбърка фатално в Ел Класико, а Шави бе принуден да свали капитанската лента и да напусне терена. Като, че ли дори Иниеста бе повлиян от случващото се с Шави Ернандес. Дали днес не видяхме началото на края на една велика ера във футбола? Или двамата магьосници с топка в крака отново ще удивляват рамо до рамо в състава на Барселона? Предстои да разберем, този сезон се очертава ключов за най-знаковата двойка халфове в модерната история на играта.

Ощр от категория Анализ