Намери ни
To Top

България ще има нов национал – той е…

В националния ни отбор по футбол скоро може да има ново име! И за изненада на феновете, сред редиците на Любо Пенев вероятно ще се появи не български футболист, а… Тончи Кукоч! Постоянно изригващият във Facebook хърватски бек заяви след победата на ЦСКА над Левски с 3:0, че му е омръзнало да чака селекционерът на Хърватия Нико Ковач да му даде зелена светлина.
„Говоря само истини, независимо дали им харесва на медиите в Хърватия. Не ме ли викнат в хърватския национален отбор, ще играя за България. Не знам какво мисли Любо Пенев, но Хърватия няма да ги чакам“, категоричен е Кукоч.

Очевидно обаче Ковач няма да го потърси, тъй като наставникът заяви наскоро, че не е чувал за бека на софийските армейци.
Кукоч пък смята, че ЦСКА вече може да се чувства като шампион, тъй като реалната конкуренция за титлата идвала не от настоящия първенец Лудогорец, а от Левски.

„Със сигурност ще сме шампиони. Сигурен съм! Първи сме, всички сме заедно, не се съмнявахме, че ще победим днес. Лудогорец не ни е конкуренция, Левски е нашата конкуренция, така че със сигурност ще сме първи. Победата днес е за капитана Илиев“, каза емоционалният и готов да играе за България Тончи Кукоч.

Ощр от категория Тема на деня