Намери ни
To Top

Тези думи взривиха ШЛ! Лично КР7 обеща да помогне на Лудогорец!

Истински взрив в Шампионска лига. Лично суперзвездата Кристиано Роналдо обеща да помогне на Лудогорец в битката за класиране на 1/8-финал в турнира. Роналдо бе намразен от част от феновете на Националния стадион „Васил Левски“, но сега Кристиано заслужава аплодисменти за следните си думи, които може да се окажат ключови за орлите.

„Не ни успокоява, че имаме 9 точки след 3 кръга.


До края целта ни е една – още 3 победи, ще я гоним с всички сили. Реал винаги играе за победа“, категоричен е Роналдо, относно ситуацията в група В на турнира.

По думите му белите ще сломят съпротивата на Ливърпул още веднъж, а след това макар и класирали се за следващата фаза, ще излязат за пълен успех като гост на Базел.

Ако КР7 изпълни обещанието си, то тогава орлите ще държат съдбата си здраво в собствените си ръце. Според Кристиано няма да има никаква аванта за Базел в Швейцария и за Ливърпул в Мадрид. Така разградчани могат да се класират за 1/8-финалите ако спечелят само още 3 точки до края на надпреварата и с по-добра голова разлика да триумфират след въртележка с Базел и Ливърпул със само 6 спечелени точки.

Роналдо е категоричен, Базел няма да измъкне нищо от Реал у дома, а това е изключително важно за Лудогорец. Пуул също ще бъде победен 2 пъти, а орлите ще имат възможност със само още 3 точки до края да прескочат в заветната фаза на 1/8-финалите в ШЛ.

Самият Кристиано пък дава заявка да се погрижи головата разлика на Базел и Ливърпул да е ужасна преди 6-я кръг, когато Лудогорец гостува на „Бернабеу“. Така може да се окаже, че разградчани ще са доволни и на загуба в Мадрид стига тя да е с малко голове.

Ощр от категория Анализ