sportove.net

Нурмагомедов: Треньор на Макгрегър ме нарече “мюсюлманска твар” по време на боя

Руският боец от смесените бойни изкуства  и шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов коментира инцидента, който предизвика след победата му над ирландеца Конор Макгрегър в Лас Вегас.
Битката бе спечелена от Нурмагомедов след задушаване в 4-ия рунд.

“Какво крещеше треньорът на Макгрегър (Дилън Денис ) по време на боя? Тогава аз дори самия себе си не чувах, толкова бе шумно. по изражението на лицето му всичко разбрах.


И по-рано също го чувах. И това, което после писаха медии, се потвърди напълно, това което си мислех. Там стояха журналисти, те чуха всичко чуха и написаха. Крещеше, че съм “мюсюлманска твар” и все такива. Не искам да ги повтарям. Невъзможно е”, заяви Хабиб Нурмагомедов в интервю за “Комерсант”.

View this post on Instagram

#khabibvsdanis #ufc229

A post shared by Kevin Johnson (@kevinjohnson1179) on Oct 6, 2018 at 11:03pm PDT


Припомняме, че след края на двубоя си срещу Конър Макгрегър Хабиб символично прескочи заграждението на октагона и предизвика масов мой в залата и непосредствено и в клетката. Сега сериозна санкция и глоба очаква от боецът от Дагестан.

Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.