sportove.net

В Русия: Водили сме проститутки в националния тим, но такова нещо не е било

Русия продължава да следи със засилен интерес драмата около футболните национали Александър Кокорин и Павел Мамаев. Двамата са в ареста заради две сбивания с тяхно участие, при което пострадаха трима души. Играчите на Зенит и Краснодар са заплашени от затвор, след като в понеделник сутрин първо пребиха мъж на паркинг пред стриптийз клуб, а по-късно малтретираха други двама души в кафене. Единият от набитите е служител на на ръководна длъжност в Министерството на промишлеността и търговията.


Популярният руски журналист Василий Уткин коментира случващото се по следния начин: “Случвало се аз да вкарвам с колата на базата на руския национален отбор проститутки и то когато селекционерът е бил там. Разбира се, това е било след мачовете, а не преди тях. Имало е различни такива неща, но по такъв начин да пребиеш човек на фона на песента Gangnam Style и да се наслаждаваш на това… такова нещо не е било”.


Междувременно двамата са със спрени права от клубовете си и предстои да бъдат уволнени. Зенит вече дори спря продажбите на фланелки с името на Кокорин.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.