sportove.net

Спаринг отворил аркада на Хюи Фюри

Хюи Фюри се появи с аркада над лявото око две седмици преди сблъсъка с Кубрат Пулев. 24-годишният британец е получил тежък удар от един от своите спаринги. Това се вижда от последното интервю, което той даде пред ВВTV. В него Хюи признава, че не се вълнува от състоянието на Кобрата и предупреди феновете си да очакват истинско зрелище в “Арена Армеец”.


Британецът ще се изправи срещу 37-годишния софиянец на 27 октомври, като победителят ще получи правото да предизвика Антъни Джошуа за световната титла на  IBF.

“Постоянно ме питат какво е усещането да боксирам в неговия град. Истината е, че не е нищо по-различно. Благодарен съм за професионалното отношение, което демонстрират там. Хората са много отзивчиви и трябва да ви кажа, че наистина се работи на високо ниво. Но когато стъпим на ринга, уважението отпада и моята цел е да покажа на всички, че съм достоен да стана световен шампион”, заяви Фюри.

В същото време вчера мениджърът на Луис Ортис – Джей Хименес, изяви готовност Кинг Конг да се срещне с победителя от Кубрат – Хюи. В момента се договоря бой на кубинеца с Дилиън Уайт, който трябва да се проведе през декември, но ако той пропадне, Ортис ще се насочи именно към Пулев или Фюри.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.