Намери ни
To Top

С тези думи след мача Кирил Домусчиев вбеси България

Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев отново бе най-търсеният за мнение след поредния силен евромач на тима му. Бизнесменът, който не скри удовлетворението си от първата победа на разградчани в груповата фаза н Шампионската лига, възропта срещу решението на националния селекционер Любослав Пенев да не пуска титуляри всички повикани футболисти от Лудогорец. По този начин Домусчиев отприщи гнева на масовата част от феновете на останалите родни отбори, както и а неутрални привърженици, които смятат, че не е редно той да влиза в ролята на треньор на България и да оказва натиск върху решенията на Ел Голеадор.
Според Домусчиев, от Лудогорец „двама играли, а четирима тичали за здраве“.

Той обаче допълни, че не желаел да критикува Пенев, макар че по-горните думи са достатъчни, за да се разбере мнението на босът на орлите.
„Ние говорим на терена. Играят само двама (играчи на Лудогорец в националния отбор б.р.), което смятам, че е грешка. Там има национален селекционер, който си има негови идеи. Имаме 6 момчета, от тях четирима само тичат за здраве. Ще запазя мнението си за пред Изпълкома. Няма да критикувам Любослав Пенев, но не е нормално да викат 6 човека, а да играят само двама“, заяви Домусчиев след победата.

Ощр от категория Анализ