sportove.net

Изневери ли Енрике Иглесиас на Анна Курникова? (снимки)

На снимките в социалните мрежи двамата изглеждаха на върха на щастието, затова и новината, че певецът се целува с млада украинка ни шокира.

Но за да не стават недоразумения, бързаме да поясним, че Енрике Иглесиас не е поредният звезден неверник. А просто изпълнител с по-фриволно поведение на сцената.

По време на концерт на Енрике в Киев разгорещена местна скочи на сцената и преди публиката да разбере какво се случва, двамата започнаха страстно да се целуват.


След секунди те отделиха устни един от друг, а момичето, явно неможещо да повярва на късмета си, извади телефона си, за да си направи селфи с певеца.

Той, от своя страна във видимо добро настроение, веднага откликна на желанието на почитателката си и дори взе телефона , за да запечата този еуфоричен за нея момент. 

 

Припомняме ви, че Енрике Иглесиас е известен именно с отзивчивостта си по време на живи участия и факта, че винаги на драго сърце целува почитателки, качили се на сцената.

“Правя го, просто защото се въодушевявам, когато имам участие. Но трябва да се знае, че не го правя всеки път. Трябва да съм в определно състояние на духа. И не използвам език”, сподели Енрике в интервю преди години, след като го попитаха защо толкова често целува фенки на свои концерти.

woman.bg
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.