Намери ни
To Top

Трансферът на годината! Левски подписа с един от най-добрите в света!

Спокойно може да се твърди, че сините осъществиха трансфера на годината. Всичко е договорено и Левски ще парафира дългосрочен договор с играч, който е сочен от престижни европейски медии сред топ талантите в света за възрастта си.

Божидар Краев ще остане дълго на Герена, пише „Меридиан Мач“. Сините шефове са взели всички мерки, за да парират интереса на Лудогорец към обещаващото крило.


За целта на Краев вече е предложен дългосрочен професионален договор, въпреки крехката му все още възраст. От Герена разкриха, че младокът се е съгласил на предложените му условия и се очаква контрактът, който вероятно ще бъде за 4 години, да бъде подписан до края на седмицата.

Контрактът става възможен благодарение на изменения в законодателството. До скоро лица под 18 години нямаше как да подпишат трудов договор. Това вече е възможно със знанието и съгласието на родител или настойник. Така на Герена са се възползвали от факта и са провели преговори с известния футболист на Ботев (Враца) от близкото минало и баща на Божидар – Бойко Краев. Таткото е дал своето съгласие и така талант номер 1 в Левски ще остане за дълъг период.

По този начин, реално Левски прави най-добрият си трансфер, защото си осигурява подписа на най-голямата надежда в родния ни футбол сред юношите. Дори в Европа засипват Краев със суперлативи, а така сините си гарантират, че няма да го изпуснат лесно. Перфектна сделка за родния гранд и действие от страна на Краев и баща му, което заслужава респект.

Ощр от категория Трансфери