sportove.net

Уест Хем иска 20 млн. за играч, който издъхва в тренировките

Ръководството на Уест Хем е склонно да се раздели с нападателя Михаил Антонио. Лондончани са готови да продадат играча на всеки тим, който плати 20 милиона паунда.

От началото на сезона 28-годишният играч е взел участие в 5 от възможните 6 мача за „чуковете”. В своите 319 минути на терена той така и не успя да се разпише.


Изглежда малко вероятно някой да плати исканата от Уест Хем сума предвид подобно неефективно представяне. Ситуацията в това отношение се утежнява допълнително от последните истории, които се появиха около англичанина.

Според приближено до клуба издание Антонио демонстрирал трудности да се справя с интензивността в тренировките. Подкастът The West Ham Way се позова на Алан Ървайн, който бе първи помощник-треньор на предишния мениджър Дейвид Мойс. Специалистът изрази притесненията си относно факта, че Антонио се представял доста посредствено в спринтовите упражнения.

Има немалка вероятност Уест Хем все пак да намали леко цената си, но не смята да пада под 15 милиона паунда.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.