Намери ни
To Top

Сензационно! Ето в кой отбор иска да играе Марко Ройс (видео)

Сензационно! Разкриха в кой отбор иска да играе Марко Ройс. MercaFutbol се позовава на думи на самия нападател. Изданието посочва, че немският национал вече има предпочитан тим, в който да продължи кариерата си.

В договора на Ройс с Борусия Дортмунд има клауза, според която Марко може да напусне жълто-черните за само 25 милиона евро следващото лято.


Суперталантът не иска да поднови контракта си с немския гранд, а за подписа му се надпреварват Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити, Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал. Всички тези грандове са спрягани като потенциални тимове за 25-годишния ас на Бундестима.

MercaFutbol обаче твърди, че Ройс вече е решил. Той желае да играе за Реал Мадрид. Как ще се развие ситуацията предстои да разберем, но е факт, че въпросната медия категорично твърди – Марко иска да премине на „Бернабеу“.

Самият Марко Ройс е кошмар за защитата на белия балет в досегашните сблъсъци между Реал и Борусия Дортмунд. Ето защо в Мадрид ще са изключително щастливи, ако германската звезда се присъедини към състава на кралския клуб.

Ощр от категория Тема на деня