Намери ни
To Top

Букарев разкри защо се върна в Левски

Помощник-треньорът на Левски Асен Букарев заяви, че отношенията му със собственика на клуба Спас Русев са перфектни и отново има доверие между тях.

„Всички левскари и цялата общност са много обнадеждени. Все пак летвата е вдигната високо и от нас зависи да я държим там. Не искам да коментирам Делио Роси.


Работата със Славиша Стоянович е перфектна. Прекрасен човек в личен план и много добър специалист“, коментира той пред Канал 3, а после бе попитан дали счита лятната селекция на „сините“ за успешна.

„Няма смисъл да коментираме селекцията. Ще видим в бъдеще дали тя е успешна. Ние сме доволни, имаме много добри играчи, които се стараят максимално“, допълни Букарев, който тази зима напусна Левски с думите „лъскаме една ябълка отвън, а тя е гнила отвътре“, а сега разкри какво според него се е променило през последните шест месеца на „Герена“.

„Промени се това, че сега съм на друга длъжност. На терена съм, където мога да бъда много по-ефективен и ефикасен. Дали е имало някакво неразбирателство или скандал между мен и Спас Русев? Нека тези неща да ги коментира собственикът, ако има желание. В момента се разбираме чудесно и мисля, че и двамата разбрахме, че много от нещата, които са се случвали в клуба е можело да бъдат по друг начин. Аз имах своите причини да си тръгна. Доверието отново присъства, всичко е нормално и Левски ще върви по същия успешен начин. Доколкото позицията, на която бях преди – тя вече е в миналото“, каза той и бе помолен да коментира предстоящото в края на месеца вечно дерби.

„Все още не мислим за мача с ЦСКА. Гледаме мач за мач, стъпка по стъпка. Левски винаги мисли за шампионска титла и според класирането в момента е нормално да мислим точно за това. Важното е да останем спокойни и да не слагаме тигана преди да сме уловили рибата, защото има още много мачове и няма смисъл да се фокусираме върху далечното бъдеще. Имаме работа за вършене. В сегашния формат на първенството конкуренцията е много сериозна, интрига има и ще бъде интересно, защото виждате, че отборите са близо по точки в края.“

Ощр от категория Футбол