sportove.net

Стоянович си говорил с таран, веднага го свързват с Левски

Наставникът на Левски Славиша Стоянович разкри, че наскоро е разговарял с едно от най-големите имена в словенския футбол – Нейч Печник. Нападателят е сред любимите играчи на специалиста, с когото е работил в националния отбор и в Цървена звезда. 

32-годишният таран обмисля прекратяване на кариерата си и е решил да заиграе в третодивизионен клуб от родината си като за последно. Стоянович призна, че е разговарял с него, за да го разубеди от тази стъпка, а българските медии създадоха сензации, че едва ли не го иска в Левски.


 

Ето и какво дословно сподели Стоянович по този въпрос: 

“Трябва да ви призная, че миналата седмица си говорих с Нейч. Говорихме си какво смята да прави занапред, какви са приоритетите му. Напълно го разбирам защо обмисля края на кариерата си, макар да смятам, че намерението му да се откаже е малко прибързано, защото все още има качества да помогне на клуба.”

“Може би му трябва време, за да получи по-дълбоко просветление и тогава ще промени мнението си (смее се). Кой знае какво ще се случи”, сподели Стоянович в интервю за словенско издание. Печник е на 32 години и в момента има договор с НК Дравоград от родния му град. 
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.