Намери ни
To Top

Твърда и рискова прогноза за Мача на деня: УБА срещу Юнайтед!

Висшата лига ни предлага среща в понеделник вечер, която определено е Мачът на деня в Европа. В двубой от осмия кръг излизат отборите на Манчестър Юнайтед и Уест Бромич, червените дяволи се намират на 5-то място, а У.Б.А заема 14-та позиция, като при победа могат да се изкачат до Топ 8.

Уест Бромич – Ман.


Юнайтед 22:00, Понеделник:

У.Б.А в последните 4-ри мача се представиха на ниво, като загубиха само при гостуването си на Ливърпул с 2-1, а спечелиха 2 домакински двубоя и гостуването си на Тотнъм с 0-1. В домакинските си мачовете от първенството, отборът се представя колебливо, като е записал загуба, равен и победа.

Червените дяволи са от най-слабите гости във Висшата лига, като заемат 14 място, по този показател. Все пак специалистите на платените прогнози смятат, че те ще спечелят безпроблемно. Отборът разполага с атомно нападение и го показва в последните мачове, но също така има проблеми в защитата и допуска доста голове. Манчестър още няма победа като гост, нищо че е играл само с непретенциозни отбори.

Вероятни стартови състави:

За Уест Бромич отсъстват Браун Идейе, Виктор Аничебе, Силвестър Варела, а Крис Брънт и Гарет МкКоули са под въпрос. За Манчестър Юнайте големият отсъстващ е Уейн Руни, който бе наказан в последната срещата на червените дяволи. Другите отсъстващи са новопривлечените Андер Ерера, Хесе Лингард, Фил Джоунс и Крис Смолинг.

Уест Бромуич Албиън: Фостър, Гамбос, Даусън, Лескът, Покогноли, Мулумбу, Гарднър, Морисън, Сасеньон, Брунт, Бераиньо

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Шоу, Рохо, Блекет, Рафаел, Фелайни, Блинд, Ди Мариа, Мата, Перси, Фалкао

В мачовете им един срещу друг, с предимство са червените с 4 победи, 1 загуба и 1 равенство. В срещите, в които У.Б.А са домакини, се забелязва че има доста голове и за този мач се очаква същото, като коефициента за над 2.5 е доста висок.

Твърд залог: Над 2.5 @ 1.73 Bet365

Рисков залог: Над 3.5 @ 2.75 Bet365

Ощр от категория Футбол