Намери ни
To Top

УЕФА взриви бомбата! Цяла България трябва да види истината за ЦСКА

УЕФА е категорична. Бомбата е официално заредена и гърми! Истината за ЦСКА София и състоянието в клуба е наяве. Всички в България трябва да видят каква е ситуацията при армейците, а това веднъж завинаги ще доведе до край на слуховете около червените.

Официално – пет клуба подлежат на наказание от УЕФА заради просрочени задължения – Бурсаспор, Клуж, Астра, Будучност и Екранас.


Показват последните документи на Централата. Сред визираните отбори не е ЦСКА.

Открита е процедура за разследване на още седем клуба – Монако, Краснодар, Ливърпул, Спортинг, Рома, Бешикташ и Интер.

115 клуба, сред които и ЦСКА са под наблюдение. Но към момента визираните отбори и родните армейци са напълно изрядни. Така излиза, че финансовото положение на ЦСКА София е по-добро от това на гранда Ливърпул и от това на Монако, където звезда е Димитър Бербатов.

Всички телевизии, вестници и сайтове, които постоянно визират как огромни наказания грозят ЦСКА – могат да замълчат. Истината е, че ЦСКА София не се намира в опасна ситуация. Напротив положението в клуба е стабилизирано.

Всички бомби около отнемане на точки, лицензи, наказания към ЦСКА са само небивалици съществуващи в главите на хора, които умишлено атакуват родния гранд. УЕФА вече официално взриви бомбата и тя ще гръмне в полето на други отбори, а армейците може да са спокойни – те са изрядни.

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ