Намери ни
To Top

Пулев е новият световен шампион! С Кличко е свършено

С Владимир Кличко е свършено! Кубрат Пулев от София, България ще е следващият световен шампион по бокс. Зад океана буквално избухнаха, посочвайки защо целият боксов свят трябва да очаква със затаен дъх предстоящия мач за титлата при свръхтежките. В САЩ твърдят, че има огромни шансове именно Кобрата да е мъжът, който ще детронира Влад. Разбира се украинецът се ползва с огромен респект, но този път шансовете на претендента са в пъти по-големи в сравнение с предишните боксьори опитали се да свалят Кличко от трона на бокса.


Това обяви анализаторът от интернет канала Tstreet Controversy. Според него Кобрата е един от малкото боксьори, които имат шанс срещу Влад.

„Пулев е добър. Понякога изглежда несигурен, но е добър. Вижте мача му срещу Тони Томпсън. Обратният гард на Томпсън му създаде проблеми, но той спечели по точки. Ако Пулев загуби, то ще е заради умора. Кличко може да ви вкарва прави удари до смърт. Ако не може, ще ви държи, но със сигурност прави така, че ударите му да влизат. Той удря здраво. Хубавото при Пулев е, че се бие с вдигнати ръце и има добра скорост, рязкост на ударите. Той не е бавен боксьор, който просто върви напред. Пулев е малко по-нисък от Кличко. Основното е да избегне правия удар на Кличко. И ако успее да избегне държането от Владимир, той има шанс да го нокаутира. Владимир ще стане на 39 г. през март. Той не е губил от 10 години, а последният боксьор, който имаше някакъв шанс срещу него, беше Дейвид Хей. Не казвам, че Кличко ще загуби със сигурност или, че Пулев е фаворит. Но ако Владимир загуби, никой не трябва да бъде изненадан. Обстоятелствата водят и към такава развръзка“, казват от канала в прогнозата си за мача.

Станете част от общността на Кобрата ТУК!

Източник: „7 дни спорт“

Ощр от категория Анализ