Намери ни
To Top

Лично легенда на Реал потвърди! Звезда на Лудогорец подписва с…

Лично една от легендите на Реал Мадрид потвърди, че Лудогорец ще осъществи огромна трансферна бомба. Ето какво заяви един от лидерите на белите от близкото минало Мичел Салгадо.

„Гледах Лудогорец срещу Ливърпул и разбира се в мача с Реал. Българите играха много добре и се радвам, че измъкнахме победата в София.


Сигурен съм, че този отбор ще продаде някоя от звездите си в голям европейски гранд! Футболистите на Лудогорец разполагат с отличен потенциал и ще се котират високо в Европа следващите години“, категоричен е Салгадо.

Така според Мичел Салгадо е само въпрос на време някой измежду асовете Марселиньо, Кайсара или Безяк да подпише със западен клуб, който е от най-висок ранг.

Престижно изказване от легенда на Реал Мадрид. Тези думи със сигурност вдигат имиджа на българските орли. Салгадо само потвърждава вече излезлите информации в Европа, че се готви мегатрансфер на зелените.

Най-очакваната сделка е Кайсара в Бенфика. В Испания десният бек е оценяван на 5 милиона евро. А засега португалците са готови да извадят около 3 милиона евро, според местни медии.

Ощр от категория Трансфери