Намери ни
To Top

С Лудогорец е свършено! Край с Шампионска лига…

С Лудогорец Разград е свършено. Този отбор може да си вземе сбогом с Шампионска лига. Апокалипсистичното за орлите заключение идва откъм отбор, който е в откровена вражда със зелените.

„Ние сме лидери в България.


Ако всичко е честно, шампион ще е ЦСКА“, категоричен е Тончи Кукоч.

„Победа над Левски ни отваря широко вратите към шампионска титла“, сигурен в думите си избухна Александър Томов.

„След като направим отлична зимна подготовка, през пролетта, ще сме по-силни от сега“, е експертното мнение на Стойчо Младенов.

Ръководители, треньори и играчи на Армията са единни – ЦСКА тръгва към титла, а това ще означава край на Лудогорец с приказката в Шампионска лига. Червените се заричат орлите да не участват в турнира през следващия сезон.

Ако зелените изпуснат инерцията и парата натрупана от настоящата кампания и не станат шампиони на България това ще попречи на очакваната мащабна селекция през следващото лято. Защото Лудогорец ще играе в ЛЕ, където парите и престижът са много по-малко отколкото в Шампионска лига.

ЦСКА се готви да нанесе най-жестокото отмъщение на орлите за пренебрежителното им отношение през последните години и честите подхвърляния, че армейците не са от класата на зелените.

Как ще реагират момчетата на Домусчиев на вече явната война с ЦСКА за първото място предстои да разберем?  Едно е сигурно босът на разградчани ще е бесен, ако бъде загубена титлата в България и то в сезона, в който орлите пробиха в групите на ШЛ.

Ощр от категория Тема на деня