Намери ни
To Top

Шок в Лудогорец! Звезда на тима на крачка от смъртта

Една от звездите на Лудогорец стана жертва на изключително неприятна ситуация. Асът и цялото му семейство са в шок след зверски инцидент, който можеше да доведе до най-тежките последствия. За щастие ситуацията се разминава само с огромен уплах.

Националът от Лудогорец Христо Златински, бременната му съпруга Ваня и 4-годишното им дете катастрофираха на пътя Русе – Разград.


Футболистът и 26-годишната му жена са откарани в русенската болница, без опасност за живота, информира „Топновини“. 4-годишното им дете, което също е било в колата, не е пострадало.

В Русенската болница им е направен преглед, включително и със скенер, при който е установено, че двамата имат само леки наранявания.

Причината за катастрофата е ТИР, превозващ газ пропан-бутан, който предприел неправилно изпреварване и отнел предимство на автомобил, чийто шофьор, за да предотврати сблъсъка, набил спирачки. В момента обаче валял дъжд и колата поднесла по мокрия асфалт, завъртяла се и се блъснала челно в друга – джипът на Златински. При удара футболистът, съпругата му Ваня и детето им са били спасени единствено от коланите и въздушните възглавници на модерното возило.

Джипът на играча на Лудогорец е в канавката извън пътя, а другата кола е с буквално размазана предница в лентата в посока Русе.

Новината разтресе лагера на разградчани преди важния мач с Базел в Шампионска лига. Златински е един от играчите с голям принос за тима и се радва на уважението на всички играчи в отбора.

Ощр от категория Тема на деня