Намери ни
To Top

Близначката Алекс: Всички жени правят св*рки! Когато баща ми видя снимките, на които правя орална любов, ми каза, че… (снимки 18 плюс)

„Не правя нищо различно от останалите. Но съм достигнала славата си не с неприлични изпълнения, а заради таланта, който аз и сестра ми притежаваме”. Това заяви близначката Алекс Димитрова, след скандала с неприличните снимки, научи HotArena.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Както е известно близначките Алекс и Влади в последните дни са в центъра на скандала, след като неприлични снимки на една от къдрокосите се появиха в общественото пространство.


Момичетата са шокирани, че интимните кадри на Алекс са били изложени на показ, а брюнетката е категорична, че няма съмнения кой стои зад това.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Според нея бившето й гадже се опитва да опетни името й и прави всичко, за да я съсипе.

21-годишните близначки станаха популярни през 2013 година, когато участваха в риалити формата „Х Фактор”.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

„Никога не сме търсили известност по този начин. Затова и не очаквахме подобно нещо. Разбрахме за снимките съвсем случайно”, споделя Влади.

Двете сестри са най-потресени, че кадрите са били видени от баща им.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

„Цяла България разбра какво правя. Каква съм в леглото може да знае само човекът до мен, а това стигна и до родителите ми. Ужасно е!”, потресена е къдрокоската.

От години в светските страни се разпространява мълвата, че близначките са влезли в шоуто благодарение на Александър Марков–част от екипа на предаването и гадже на Алекс.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Това, че той е на 40 години, а тя невръстна гимназистка, никак не смутило момичето, пише „България днес”. В списъка й се нарежда още и Фики Стораро, който вече е семеен.

Двамата се запознали именно на кастингите на същия формат, където участвали. Музикантът дълго се чудел коя от двете близначки да избере, но накрая се спрял на Алекс.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ КАДРИ!

Слух свързва красавицата и с Орлин Павлов. Двамата демонстрирали доста близки отношения по време на негов клип, но историята им не продължила дълго.

Ощр от категория Акценти