sportove.net

Гриша Ганчев позлатява играчите на ЦСКА при пробив в групите

Футболистите на ЦСКА ще заработят уникални премии, ако отстранят Копенхаген и Аталанта и влязат в групите на Лига Европа! Те са получили уверението на собственика и възродител на “червения” клуб Гриша Ганчев, че ще получат сериозни пари при така жадувания пробив. Участие на ЦСКА в груповата фаза ще изстреля клуба в съвсем различна финансова орбита и може да доведе до сериозно разклащане на хегемона Лудогорец.

Всъщност напълно логично е Ганчев да “позлати” играчите, защото влизането в групите ще доведе до няколко милиона евро свежи пари на “Армията”. По подобен начин постъпи с мотивацията на играчите си и собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев преди две години.


Той обяви, че полагащите се 2,1 милиона евро за участието в плейофа на Шампионската лига срещу Виктория (Пилзен) ще бъдат разпределени между футболистите на разградския клуб и спортно-техническото ръководство. Това даде резултат и Лудогорец успя да влезе за втори път в своята история в групите на Шампионската лига.

Утре от 20,45 часа ЦСКА приема датския Копенхаген в мач от третия предварителен кръг на Лига Европа, като очакванията са над 30 000 фенове да подкрепят “армейците” на Националния стадион “Васил Левски” в свирепата битка. При евентуален успех, отборът на Ел Маестро ще се изправи срещу победителя от Апоел (Хайфа) – Аталанта за влизане в групите.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.