sportove.net

Макларън опроверга за рокадата по върховете

Отборът от Формула 1 Макларън се разгневи силно на информацията, публикувана от британския „Индипендънт”, за оставката на Мансур Оджех. Тимът нарече новината „изцяло подвеждаща” и заяви, че управленската роля на французина остава непокътната.

По-рано тази седмица „Индипендънт” чрез журналиста си Крисчън Силт пусна новината „Шеф на Макларън неочаквано подаде оставка, докато отборът от Формула 1 продължава да страда”. Статията впоследствие бе изтрита, но нямаше как да не вбеси Макларън.


„Историята на Крисчън Силт в „Индипендънт” е изцяло подвеждаща”, споделиха от тима пред RaceFans.net. „Мансур Оджех не е напускал бизнеса и остава директор на „Макларън Груп”, вторият най-голям акционер, а също и пълноправен член на изпълнителния комитет в Макларън.”

От Уокинг все пак потвърдиха, че действително в момента преминават през процес на опростяване на корпоративната структура като следствие на реорганизацията, която стартира през миналата година.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.