Намери ни
To Top

Шеф в Лудогорец: Криза няма, не може всяка година да играем в групите на Шампионска лига!

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира пред Дарик темите около клуба, който в последно време не се представя особено на ниво.

„С такава категоричност да използваме думата криза, мисля е рано. Има едно колебливо представяне, което до голяма степен повлия и сега се борим за влизане в групите на Лига Европа, а не за тези на Шампионската лига. Знаете целите ни.


Ще излъжа, ако кажа, че не сме разочаровани, но не мога да кажа, че сме обезверени. Винаги в такива ситуации сме намирали сили и сме продължавали напред. При всички случаи участие в групите на Шампионската лига, щеше да е добре за нас като клуб. При нас се създава усещането, че всяка година трябва да играем групи на Шампионската лига, а това е погрешно. Футболът предлага обрати, така че не може да разчитаме, че всяка година ще играем Шампионска лига. Тя е бонус за нас, но не от животоспасяващо значение. Сега се концентрираме в ЛЕ и се надяваме да играем групи“, започна Петричев, който продължи и по всички злободневни теми около разградския клуб.

Запитан за думите на помощника на Димитър Димитров – Херо – Петьо Колев, който нападна клуба, Петричев обясни: „Имам представа какво е имал предвид Петьо Колев. Той днес даже ми прати извинителен SMS. Приемам това със снизхождение. Искам да кажа, че тези бразилци помогнаха той да вземе титла, помогнаха да прескочи групите на Лига Европа. Мисля, че в неговата биография има успешен престой в Лудогорец. Това не е само негова заслуга, а на целия екип, в това число и на бразилците, които дълги годни радват феновете. Това, че той чувства горчивина, че не е в екипа на Лудогорец…Мисля, че има по-достойни начини да се покаже“.

Ощр от категория Футбол