Намери ни
To Top

Сагата приключи, Васил Панайотов подписа с Черно море!

Бившият играч на Левски Васил Панайотов подписа с Черно море! Той ще играе на „Тича“ в следващите две години и по този начин се слага край на продължилата няколко месеца сага около бъдещето на халфа. Панайотов игра миналия сезон за пръв път в кариерата си за родния клуб, но не получи предложение за нов договор. „Сините“ фенове настояваха борбеният футболист да остане на Герена, но това така и не се случи.

С привличането на Панайотов в Черно море се надяват да бъде засилена сериозно халфовата линия на отбора, където се видяха проблеми в последните няколко мача.


Новината е чудесна за треньора Илиан Илиев, който настояваше да има футболиста в състава си. Наставникът ще провери функционалното състояние на Васко Панайотов и ще прецени кога да го използва. В петък „моряците“ гостуват на Етър в мач от четвъртия кръг на Първа лига.

Панайотов е на 28 години и е юноша на Левски. Играе за Пирин (Гоце Делчев), Банско, кипърския Агия Напа и полския Завиша Бидгош. През юни 2016 г. той подписва договор с Берое (Стара Загора), но през есенния полусезон изиграва само 3 мача в първенството. В началото на 2017 г. халфът преминава в полския Стал Миелец. През лятото на 2017 г. Панайотов се завръща в Левски. През сезон 2017/18 бележи 4 гола в 26 мача в Първа лига, но не получи предложение за нов договор.

Ощр от категория Футбол