Намери ни
To Top

Кирил Десподов: В ЦСКА не мислим отсега за Аталанта, а за ФК Копенхаген (СНИМКА)

Мони ГЕОРГИЕВ, снимка Авторът
Крилото на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че тимът е концентриран само върху предстоящия опонент в Лига Европа ФК Копенхаген и не мисли за потенциалните тежки сблъсъци с италиански Аталанта, които вероятно го чакат при елиминиране на датчаните. Първият мач с тима от кралството е в четвъртък от 21.45 ч. на „Васил Левски“.
„Копенхаген е най-добрият отбор спрямо тези, с които играхме досега.

Никой не си мисли, че ще е лек мач. Ще изпълняваме указанията на треньора и се надявам да се поздравим с успех в четвъртък. Да сме домакини в първия мач, мисля, че е предимство, защото ще е пред наша публика. Тя е нашият 12-и играч и много ни помага. Радостно е, че не успяват да ни отбележат гол в домакинствата. Аталанта е много далеч. Мислим мач за мач, знаем си целите, знаем какво искаме. Работим стъпка по стъпка, както се казва“, каза Десподов.

21-годишният талант от Кресна прибра наградата за Играч на м. юли на Пресклуб „България“, като събра 14 от общо 20 гласа на спортните редакции.
4 гласа отидоха при съотборникът му Мауридес, а другите 2 при Георги Йомов (Славия).
„Тази награда е добра мотивация за мен. Ще работя още повече на терена и извън него за още. ЦСКА вдига нивото се и доближава до това, което иска да вижда треньорът ни Ел Маестро – видяхте мачовете ни с Дунав и Адмира. Но със сигурност имаме още много работа“, допълни националът. И разочарова своите фенки като призна, че си има приятелка и двамата се пазят взаимно.
Текст за снимка:
С решителното изпълнение при дузпите срещу ФК Рига и двата гола в първия мач с Адмира Вакер, Кирил Десподов заслужи наградата за Играч №1 на юли

Ощр от категория Футбол