sportove.net

Ти Джей Дилашоу отново “приспа” Гарбранд

Реваншът за титлата на UFC в категория “петел” между шампиона Ти Джей Дилашоу и претендента Коди Гарбранд отново оправда всички очаквания и не разочарова феновете на спорта.

Имаше обаче една съществена разлика – този път срещата дори не влезе във втори рунд. Дилашоу, който нокаутира Гарбранд във втория рунд през ноември миналата година, свърши своята работа още в края на първия рунд през изминалата вечер в Лос Анджелис, Калифорния.

Минута преди края на първия рунд Джилашоу засипа Гарбранд с комбинация от удари, за да принуди съдията да прекрати срещата и да му даде победата с технически нокаут.


“Смятам, че съм най-добрият боец в категория “петел” за всички времена”, коментира Дилашоу, след като спечели осем от последните си девет двубоя.

След края на срещата двукратния шампион в дивизията също така прие предизвикателството на новия шампион в категория “муха” Хенри Сехудо, който след като победи Деметриъс Джонсън, заяви, че иска да премине в категория “петел”, за да премери сили с Дилашоу.

“Наистина ли го иска? Нека го направим, скъпа”, заяви Дилашоу.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.