Намери ни
To Top

Деси Слава погнуси всички с това интимно разкритие: Често по време на сeкс ми се е случвало да правя…

Деси Слава направи шокиращо признание за любовния си живот. Уж нежната и деликатна певица честичко пръцкала по време на секс, научи ексклузивно HotArena.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДЕСИ СЛАВА!

Оказа се, че на изпълнителката й се е случвало не веднъж да изпусне газове в разгара на любовния акт с партньора си. Шокиращото признание тя направи пред камерите на Мармалад по бТВ.


След което изпадна в доста неадекватен смях.

„Но беше лекичко, човекът с мен не разбра. Беше толкова фино, че дори не мога да ви го изимитирам”, опита се да се оправдае звездата.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДЕСИ СЛАВА!

Тя сподели и други интимни подробности от живота си пред водещите и зрителите. Като например, че си е преправяла гласа по телефона, за да се скрие от някого, че се е случвало да й душат краката, че е правила е секс в кухнята и се е хранила по време на полов акт.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДЕСИ СЛАВА!

За последното направи уточнение, че и шоколадът влиза в графата „хранене”. Друга любопитна подробност от битието на Деси Слава е, че е яла тестиси от прасе. Били вкусни – нещо средно между бъбреци и мозък.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДЕСИ СЛАВА!

Въпреки интересните подробности от сексуалния си живот, тя е останала девствена доста дълго време. Първият й път с мъж бил чак след като завършила гимназия, научи Уикенд.

Ощр от категория Акценти