sportove.net

Крушарски “извадил брадвата”: Ще си тръгнат играчи, Акрапович остава

Президентът на Локомотив Пловдив направи силно изявление след поражението в мача от втория кръг на Първа лига. Босът заяви пред TribunaPlovdiv.bg, че е „извадил брадвата“ и обяви, че някои играчи ще си тръгнат. За сметка това шефът обяви, че наставникът Бруно Акрапович ще продължи да води „смърфовете“.


“Загубата не е толкова страшна. За толкова години, тук този начин започване на първенството го гледам четвърта година. Започваме по същия начин. Миналата година ги качих на наказателен лагер и нещата се промениха. Мога да кажа само, че си личи, че Славия са играли четири мача повече”, започна Крушарски.

“Зъбните колелета още не са смазани. Нищо не е загубено още. Говорихме си откровено горе с Акрапович. Ще има малко промени. Нещата са в правилната посока. Някои ще си тръгнат, някои ще останат. Визирам футболисти. Не е това, което сме преценили, явно сме сбъркали. Ние си казахме каквото си казахме. То си е за нашата кухня. Важното е, че ще видите, че Локомотив ще стане това, което ще стане. Аз си харча парите, за да се случат нещата”.

“Към Акрапович няма какво да кажа. Той направи дисциплина. В отбора има ред. Получих поздравление и от други хора, които разбират от тази работа. Те ме посъветваха да продължим в същия стил. С тази прекалена смяна на треньори не стигнахме до никъде. Този път ще си караме по план. Момчетата, които остават, ще играят мъжка игра и това ще го видите”.

“Аз го казах и преди, сега пак ще го повторя. Аз съм производственик и когато имам да изпълнявам поръчка, никой няма право да ходи в отпуска, дори и аз. Всеки ще си получи заслуженото и ако не спазва правилата ще тръгва по гората. Тук всеки се прави на мениджър”.
“Трета година ми писна с глупостите. Сега съм извадил една брадва и започвам от коленете. Не от глезените, а от коленете. Портала има две страни, в такъв случай предпочитам да са от външната страна”, продължи изявлението си Крушарски.

“Моята прогноза съм я казал. Ние ще сме в първата шестица. Този път това е нареждане! До сега беше приказки и желание, този път е нареждане. Това на мен ми е трета година. Аз трябва да почна да вадя играчи. Да вадя някой лев. Не става само да се набутвам. Истината е в нашите юноши. Взехме чужденци, защото няма българи. Школата тепърва ще вади кадри”.

“Феновете са дошли да гледат театър, а не балет или някакви такива изпълнения. Нормално е да си тръгват. На мен не ми е приятно да давам такива пари и да ги давам за лентяи. Това, което казвам, това е истината. В България, за да тръгне футбола, всички играчи трябва да са общи работници. Не да си мислят, че са нещо”.

“Заплата повече от 1 500 – 2 000 лв. не трябва да има, за да има резултат. Ние сме ги разглезели и са голямата работа. Това ще го вкарам аз в Локомотив. Всеки ще получава, това което е заслужил“, сподели Крушарски. 
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.