sportove.net

Още един българин ще играе при Казийски в Шчечин

Втори български волейболист бе официално представен като ново попълнение на хита на трансферния пазар в Полша Сточния (Шчечин).

26-годишният национал Николай Пенчев, който е спечелил всичко в Полша с отборите на Асеко Ресовия (Жешув) и СКРА Белхатов, премина в тима, в който от новия сезон ще играе звездата Матей Казийски, а българският специалист Радостин Стойчев ще е спортен директор.

Sportal.bg първи информира за предстоящия трансфер на Ники Пенчев в Сточния.Нико, както е известен Пенчев в Полша, ще играе с любимия си №17 за тима на Сточния.


Очаква се в началото на август отборът от Шчечин да представи и трети български волейболист – Аспарух Аспарухов, който е наричан Новия Кайзиски и през миналия сезон игра за родния Монтана.

ЦСКА - Монтана

Сточния (Шчечин) прави уникална селекция за новия сезон. Тимът, който през миналия сезон финишира едва на 12-о място в полската Plus Liga вече привлече Лукаш Тихачек, Лукаш Жигадло, Бартош Курек, Сумон Ван Де Вуурде и Никълъс Хоуг.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.