sportove.net

Дилиан Уайт за Кобрата: Той просто e ненадежден опонент

Допреди няколко месеца на дневен ред изглеждаше голям мач между Кубрат Пулев и Дилиан Уайт, а победителят от този мач щеше да играе с Антъни Джошуа. Но такава битка не се договори, защото британецът пожела друга опция. 

Три мсеца след пропадането на мача, Дилиан Уайт разкри и какви са причините да няма мач с Кобрата и как се стигна до това да играе с новозеландеца Джоузеф Паркър, чийто последен мач беше загуба от Джошуа. 

“Просто някакви хора м размотаваха и не искаха да се бият с мен.


Говоря за Кубрат Пулев, чийто хора не можаха да намерят пари за мача с мен, а другият претендент Дионтей Уайлдър просто говори глупости.”

“Аз съм в бокса, за да се бия и да изкарам добри пари. Няма да стоя тук и да чакам някакви хора да се наканят да играят с мен. Просто искам да се бия. Няма да чакам никого, защото това означава една година да съм извън ринга.”

Пулев беше просто ненадежден съперник и това си пролича в другите му преговори за мачове. Той искаше да чакаме септември за мач, а мен това не ме устройва. Моите планове са да изиграя този мач с Паркър тази седмица, а после искам и да се бия и през октомври.”

“Промоутърът ми Еди Хърн вече работи по стратегията ми и когото ми доведе за двубой през октомври, ще се изправя срещу него. Доколкото знам, имам вече няколко опции с големи боксьори за съперник”, заяви Дилиан Уайт. 
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.